Header foto Header foto Header foto Header foto Header foto

Nederlands   |    Français

Betonbuizen

Ongewapende betonbuizen met Glip-verbinding

Tubobel beschikt over een volledig assortiment ongewapende betonbuizen van ø 300 mm t/m ø 1000 mm. De waterdichte verbinding wordt gegarandeerd door een in de mof ingestorte rubbering.

Voor het aansluiten aan een inspectieput worden spiebuizen gebruikt. Spiebuizen en pendelbuizen ø 400 mm t/m ø 600 mm zijn in staalvezelbeton.


Staalvezelversterkte buizen met Glip-verbinding

Tubobel beschikt over een volledig assortiment staalvezelgwapende betonbuizen van ø 300 mm t/m ø 600 mm. De waterdichte verbinding wordt gegarandeerd door een in de mof ingestorte rubbering. De door Tubobel gebruikte staalvezels zijn verzinkt.

Voor het aansluiten aan een inspectieput wordt aan de ene zijde een spiebuis gebruikt en aan de andere zijde een pendelbuis.

Een pendelbuis is een staalvezelgewapende betonbuis van 1 m lang met mofeind en is beschikbaar van ø 300 mm t/m 600 mm.


Gewapende buizen met Glip-verbinding

Tubobel beschikt over een volledig assortiment klassiek gewapende betonbuizen van ø 400 t/m ø 1200 mm. De waterdichte verbinding wordt gegarandeerd door een in de mof ingestorte rubberring.

Voor het aansluiten aan een inspectieput worden spiebuizen gebruikt.Gewapende betonbuizen met glijring

Tubobel beschikt over een volledig assortiment gecentrifugeerde klassiek gewapende betonbuizen van ø 1400 mm t/m ø 1600 mm. De verbinding tussen de buizen gebeurt door een op de spie geplaatste glij-rubberring.

Voor het aansluiten aan een inspectieput worden spiebuizen gebruikt.


 

© 2014 - 2021  All web projects